Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A falun lakók, hogy oldják...

A falun lakók, hogy oldják meg a buliból a haza jutást?

Figyelt kérdés
Falura költöztünk 4 éve, de nem gondoltam rá, hogy ha majd buliba szeretnék menni a városba, hogyan is jutok haza vagy hol alszok. Mások hogy oldják ezt meg? 20 km-re lakok és csak 5 óra körül indulnak a buszok.:/ Milyen lehetőségek vannak?
2014. máj. 13. 20:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Első busz, vagy valakivel lepacsizom, hogy jöjjön értem autóval.
2014. máj. 13. 20:32
 2/12 viky27 válasza:
100%
Azok voltak a szép idők amikor gyalogoltunk :-D Na jo csak 10km max :-D De jo volt a társaság
2014. máj. 13. 20:39
 3/12 anonim ***** válasza:
74%

Én is falun élek egy ideje.

Megoldások:

-Városi haveroknál alvás

-Taxi többed magaddal ( fel lehet térképezni a taxi társaságokat)

-Ha a haveri társaságnál legalább valakinek autója van, és vele mentek

-Séta

-Megnézni az utolsó buszt a falura, és azzal haza menni

Hirtelen ennyi jutott az eszembe.

2014. máj. 13. 21:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Reggelig buliznak.
2014. máj. 13. 22:05
 5/12 anonim ***** válasza:

Én sose voltam bulizós, de haveri kör meséléseiből nekem is ezek a megoldások rémlenek.

Kocsival fuvaroztatás vagy gyaloglás út vagy sínek mentén.

2014. máj. 13. 23:22
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem akarok sokáig lenni akkor az utolsó busszal hazamegyek. Ha sokáig akarok lenni akkor a reggeli elsővel megyek. Ha vannak haverok, ott is lehet aludni esetleg. Én tervezek beszerezni egy motort, az is egy tökéletes megoldás, persze csak ha nem szoktad magad hányásig inni.
2014. máj. 14. 03:14
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
#6 részegen vezetésre biztatsz, gratulálok... remélem egyszer any*dat üti el valami részeg idióta
2014. máj. 14. 09:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Falubeli buliból városba témára tudok reagálni (végülis hasonló), rendszerint maradtunk első buszig, de volt már stoppolás is.

Ami gyakoribb az a vidéki városból Budapestre (nem olyan iszonyat messze, de ahhoz eléggé hogy taxival durván egy vagyon legyen), ilyenkor ha lehet hajnalig maradni a buliban, ha előbb van záróra, akkor valahol/valakinél elcsövelni reggelig, de pályaudvarokon is aludtunk már.

2014. máj. 14. 14:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Mármint vidéki városban lakom, és Budapestről hazajutásról írtam, bocs :D
2014. máj. 14. 14:28
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ötleteket!:) Végtére is úgy döntöttem megvárom az első buszt.
2014. máj. 14. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!