MI az illem ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Volt egy kolléganőm, aki jelenleg ott nyaral, ahol én lakok. Levélben beszélgetünk és az utolsó mondata az egyik nap az volt, hogy reméli, arra kerékpározom majd (amerre Ő tartózkodik). Neki van családja, (akiket kismértékben ismerek), nekem nincs. Ez egy kicsit vendégmeghívásos dolognak tűnik. Hogyan viszonyuljak ehhez a dologhoz? Ha esetleg elmegyek feléjük, akkor hogyan alkalmazkodjak a dologhoz, miről beszélgessünk (alapból zárkózott vagyok), meddig maradhatok, hogy ne legyen kellemetlen? Vigyek valamit (kisebb ajándék)?2016. jún. 19. 08:19
1/1 anonim válasza:
Jöjj rá, illem sokszor nem ésszerű.
Cselekedj vágyaidnak megfelelően. Miért kéne találkoznod velük ha arra biciklizel? Már itt kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!