A válaszok |
|
Begyöpi vagyok de én a facebookot szeretem. Fent vagyok instán,de csak a mostohagyerekeimet ellenörzöm rajta. Mystoryba sose tettem ki semmit még. 😀27/N
A válasz 31%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
|
|
|
|
Nekem nagyon egyszerű a döntés. Nincs instagramom, feleslegesnek tartom.
A válasz 41%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.
|
|
|
Akinek nincs instaja, vagy nem hasznalja, az minek ir? Tok irrelevans a valasza... 🤔 Egyebkent en kb mindent posztba teszek, kiveve ha vmi hangulatot hivatott kifejezni ( ho eses, kutya pacsit ad, autoablakbol kivideozott ut reszlet, stb). Szerintem kb pont ez a lenyege is. Ne hasznald, ha nem szereted :)
A válasz 90%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.
|
|
|
A kulcsszó az ideiglenesség. Az egyik "örökre" ott marad a profilodon, a sztori meg csak a pillanatnak szól és nem kell miatta aggódnod a jövőben.
Amúgy inkább az az értelme, hogy átcsábítsák vele az egykor nagyon sikeres Snapchat felhasználóit.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad.
|
|
|
|
a te példáddal élve ez az ember beállítottságától függ.
ha az ember csak dicsekedni akar azzal, hogy elmegy wellness-ezni, akkor nyilván nehéz eldönteni...
de ha az ember szimplán csak tudatni akarja az aktuális történéseket, hogy éppen egy jakuzziba áztatja magát, az egyértelműen a story-ba kerülne...posztot maximum olyasmi érdemelne egy ilyen pihenésen, amit tényleg sok embernek meg akar mutatni, mert érdekes...egy városi látványosság vagy ilyesmi...
A válasz 33%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad.
|
|
|
Facebookon is jelent meg hasonló. Én egyik oldalon sem használom ezt a funkciót, és másokét sem szoktam megnézni.
A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
|
|
|
A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazán reprezentatív volt, az meg külön pirospont, hogy senki sem kezdett el fikázni, hogy mekkora őskövület vagyok (pedig annak érzem magam) :D
|
|
|
|