Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mi a jó abban, ha valaki az...

Mi a jó abban, ha valaki az ízesítésre szolgáló mézet vagy cukrot akkor teszi a teába, amikor még benne van a csészében filter?

Figyelt kérdés
2020. jan. 9. 16:31
1 2
 11/13 anonim válasza:
71%
A filter benne hagyása nem eredményez erősebb teát, csak kiáztatod a csersavat belőle... a teát forrázni kell és nem áztatni... ha erőset akarsz vegyél olyat ami nem filterben van... a méz bérleteteké a forró teába csupán annyit eredményez hogy drágábban lesz édes a teád, mintha cukrot tennél bele... a kedvező hatás nagy része nem érvényesül a forrázás következtében... de különben szinte mindegy mikor rakod bele a cukrot, csak a filter áztatását nem értem... egyébiránt az ízlések pofozkodnak... talán azért teszi bele előbb, mert akkor meg száraz a kanál... 😁
2020. jan. 14. 00:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim válasza:
* a méz beletétele
2020. jan. 14. 00:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim válasza:
100%
#11 a teát rohadtul nem forrázni kell. Minden teának más hőmérsékletű víz kell, a zöld és fehér teát pl meg tudod égetni forrásban lévő vízzel, és rossz ízük lesz.
2020. jan. 16. 08:55
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!