Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Létezik olyan kóla, amiben...

Létezik olyan kóla, amiben cukor van, de koffein nincs?

Figyelt kérdés
Mivel egyáltalán nem iszom kávét, nagyon érzékeny vagyok a koffeinre, így ha délután sima kólát iszom, este nehezen alszom el. A műanyag édesítőszerek viszont rosszabb ízűek és egészségtelenebbek, mint a cukor, ezért ezeket igyekszem kerülni.
ma 12:18
 1/7 anonim válasza:
6%
Miért kell délután, vagy bármikor kólát inni?! Nem tudsz meglenni nélküle?
ma 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
19%
A KÓLA egyik alapösszetevöje a koffein! Igyál más üdítöt, ha nem akarsz koffeinosat.
ma 15:39
 3/7 Roberto Calories ***** válasza:
24%
van: Caffeine-Free Coca-Cola
ma 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Létezik, de sima boltokban nem nagyon találkozni vele, évekkel ezelőtt ment egy darabig, gondolom nem volt elég népszerű.

[link]

ma 20:28
 5/7 Roberto Calories ***** válasza:
ugyanazt írtam be mint 4es erre lepontoznak. ez letezik, és rendelhető...de hát akinek ez fáj...
ma 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
5 Szerintem ne sértődj meg ezen, itt a gyakorikérdéseken már rég észrevettem, hogy rengeteg embert szimplán halálra triggerel azonnal a kóla, koffein, kávé téma xDDD Lásd első válaszoló, aki értelmes válasz helyett azonnal háborog, hogy valaki kólát akar inni.
ma 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de az édesítőszerek nem egészségtelenek. Még úgy sem, ha 1-2-nél felmerült gyanú komolyabb problémákkal kapcsolatban, de csak ipari mennyiség esetén, amennyit talán egy elefánt sem enne. Cukorból sokkal könnyebb többet enni az elfogadhatónál. Régen a (cukros) kóla 10-11%-a cukor volt, ahogy a többi üdítő is, ami rendszeres fogyasztás, és minimális aktivitás esetén könnyen vezet elhízáshoz, ami viszont betegségekhez.
ma 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Finom főzős koffeinmentes kávé létezik, tudtok ajánlani jót?

Amit eddig próbáltam: Lavazza és Tchibo mind a kettőnek borzasztó rossz íze volt. Egy 500Ft-os normálnak is jelentősen jobb íze van hozzájuk képest.

Hány féle monster energia ital fajta létezik?

Arra gondoltam h össze szeretném gyűjteni az összes monster energia ital fajtát. Előre is köszönöm a válaszokat

Létezik az új Dolce Gusto kapszulákból is koffeinmentes?

Az újak alatt a Peru/Honduras/Colombia kapszulákat értem. Ezekből is kapható koffeinmentes?

Cikória kávéból létezik olyan, amit át kell vagy át lehet főzni kávéfőzőn úgy, mint a hagyományos kávét?

Azt szeretném, hogy minél közelebb legyen az élmény a hagyományos kávézáséhoz. Ha létezik, hol lehet kapni?

Létezik olyan, hogy kávéfüggőség? Ha igen, akkor mik a hiánytünetek?

Sosem ittam kávét, most elkezdtem, és azt vettem észre, hogy lenyugtat, tejesen elálmosodom tőle. De nem igazán ezt kéne, igaz?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!