Létezik olyan kóla, amiben cukor van, de koffein nincs?
Figyelt kérdés
Mivel egyáltalán nem iszom kávét, nagyon érzékeny vagyok a koffeinre, így ha délután sima kólát iszom, este nehezen alszom el. A műanyag édesítőszerek viszont rosszabb ízűek és egészségtelenebbek, mint a cukor, ezért ezeket igyekszem kerülni.ma 12:18
1/7 anonim válasza:
Miért kell délután, vagy bármikor kólát inni?! Nem tudsz meglenni nélküle?
2/7 anonim 

válasza:

válasza:A KÓLA egyik alapösszetevöje a koffein! Igyál más üdítöt, ha nem akarsz koffeinosat.
4/7 anonim 

válasza:

válasza:Létezik, de sima boltokban nem nagyon találkozni vele, évekkel ezelőtt ment egy darabig, gondolom nem volt elég népszerű.
5/7 Roberto Calories 

válasza:

válasza:ugyanazt írtam be mint 4es erre lepontoznak. ez letezik, és rendelhető...de hát akinek ez fáj...
6/7 anonim 

válasza:

válasza:5 Szerintem ne sértődj meg ezen, itt a gyakorikérdéseken már rég észrevettem, hogy rengeteg embert szimplán halálra triggerel azonnal a kóla, koffein, kávé téma xDDD Lásd első válaszoló, aki értelmes válasz helyett azonnal háborog, hogy valaki kólát akar inni.
7/7 anonim 

válasza:

válasza:Nem tudom, de az édesítőszerek nem egészségtelenek. Még úgy sem, ha 1-2-nél felmerült gyanú komolyabb problémákkal kapcsolatban, de csak ipari mennyiség esetén, amennyit talán egy elefánt sem enne. Cukorból sokkal könnyebb többet enni az elfogadhatónál. Régen a (cukros) kóla 10-11%-a cukor volt, ahogy a többi üdítő is, ami rendszeres fogyasztás, és minimális aktivitás esetén könnyen vezet elhízáshoz, ami viszont betegségekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Finom főzős koffeinmentes kávé létezik, tudtok ajánlani jót?
Amit eddig próbáltam: Lavazza és Tchibo mind a kettőnek borzasztó rossz íze volt. Egy 500Ft-os normálnak is jelentősen jobb íze van hozzájuk képest.
Hány féle monster energia ital fajta létezik?
Arra gondoltam h össze szeretném gyűjteni az összes monster energia ital fajtát. Előre is köszönöm a válaszokat
Létezik az új Dolce Gusto kapszulákból is koffeinmentes?
Az újak alatt a Peru/Honduras/Colombia kapszulákat értem. Ezekből is kapható koffeinmentes?
Cikória kávéból létezik olyan, amit át kell vagy át lehet főzni kávéfőzőn úgy, mint a hagyományos kávét?
Azt szeretném, hogy minél közelebb legyen az élmény a hagyományos kávézáséhoz. Ha létezik, hol lehet kapni?
Létezik olyan, hogy kávéfüggőség? Ha igen, akkor mik a hiánytünetek?
Sosem ittam kávét, most elkezdtem, és azt vettem észre, hogy lenyugtat, tejesen elálmosodom tőle. De nem igazán ezt kéne, igaz?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!