Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért drágábbak az alkoholment...

Miért drágábbak az alkoholmentes sörök és pezsgők mint alkoholos társaik?

Figyelt kérdés

2014. jan. 13. 08:35
 1/4 anonim ***** válasza:
kevesebb mennyiség készül belőlük, így kevesebb az értékesíthető mennyiség, (nem mellékesen kisebb a kereskedelmi keresletük is) mint az alkoholt is tartalmazó társaikból. Ezért az előállítási költségük magasabb.
2014. jan. 13. 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
60%

Igazat ír az előttem szóló is.

Ezt egészíteném ki annyival, hogy az alkoholmentes sör előző életében alkoholos volt, amiből különféle eljárásokkal kiszedik az alkoholt. Legalábbis a drágább technológia szerint. Ez pedig pluszköltség.

2014. jan. 14. 08:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
45%
Nem kivonják belőle, hanem egyszerűen nincs benne elég malátacukor ahhoz, hogy megerjedjen. De ha megnézitek akkor 100ft alatt szinte csak alkoholmentes sör van.
2014. jan. 14. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Üzenem a barmoknak, akik lepontoznak, hogy olvassanak is azért néha:

[link]

Itt 3 eljárást is ismertetnek, amivel kivonják a kész sörből az alkoholt.

Bizonyára ők is hülyék.

2014. jan. 15. 08:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!