Hogyan kell otthon, kávézói minőségű forró csokit készíteni?
Légyszi hagyjatok ezekkel, hogy dehát ott a Mokate, a La Festa stb. a Tescóban, igen, kipróbáltam a létező összes kommersz bolti port, és őszintén mondom, ezek mind csak szépen porított Nequik kakaó ízű dolgok, egyesével csomagolva, és horror áron adva. Ízre kakaós tej lesz belőle.
Vettem már Tassimo és Dolce Gusto kapszulákat is, hagyjuk őket, ugyanaz, kakaós tej lett belőle.
10!
Se tejhabositot, se tejszínt nem használnak egyetlen kavezoban sem a forrocsokihoz. Tejből készül jó esetben, de inkább vízből, amit gozolessel melegitenek fel.
"Lavazza Boston fehércsokis volt."
Sztem a Lavazzanak van kapszulás verziója (gondolom van kapszulás kávéfőződ, másképp az említett kettőt nem tudtad volna kipróbálni).
12-es.
Nagybátyámnak van kávézója, imádják a forrócsokijukat. Ők tejszínt használnak, és habosítják, az eredmény pedig egy sűrű, krémes forrócsoki.
Persze ahány ház, annyi szokás. Nekik bejött ez a verzió.
Otthon én is teszek bele tejszínt, mondjuk én nem porból csinálom, hanem olvasztom a csokit, megatöbbi..
"A meleg tejszínt hogy habositod, áruld már el, mert nagyon érdekelne."
Az alacsony, 10% körüli zsírtartalmú (ezáltal igazából csak tejszínnek hazudott) tejszínt pl ugyanúgy mint a tejet.
#18
Szövegértelmezés fiatal barátom, szövegértelmezés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!