Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan találjam meg az alkohol...

Hogyan találjam meg az alkoholhatárom? Hogyan növelhetem?

Figyelt kérdés
Hb-ban nem merek inni emiatt. Szoktam, de félek, hogy hányni fogok.
máj. 30. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Melyik határt keresed? A hányásit? A hullámzó talajt? A mindenki szeret állapotot? A még vicces vagyokot? A nem tudok lépni sem- t?
máj. 30. 18:15
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Ha ket sortol hanysz be legkozelebb igyal masfelet.

Amugy igyal lassan. Minden ppha4 utan varj fel orat. Akkor kiderul birod e meg

Ha 3 vodka shottol hanysz be akkor igyal 2t. Legkozelebb kettot meg egyet higitva valamivel. Azutan menni fog a 3

máj. 30. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Normális embernek nem arra kéne törekedni hogy az ivásban növelje a határait, nem tudom hány éves vagy, de ha nagyon csinálod, megnézheted magad pár éven belül, akit ismertem suliból, meg úgy az életből és inni kezdett azokon mind látszott, az egyik 30 se volt de már az ujjai vörösödtek, püffedtek voltak, a fején hámlások voltak a bortól. Gusztustalanok az ilyenek, takarodnának sportolni, mozogni.

33F

máj. 30. 20:11
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Igyál sört
máj. 30. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hányni akkor fogsz,ha túl gyorsan iszol sokat,nem hagysz elég szünetet, vagy érzed,hogy már részegetsz és akkor is döntöd be. Nem kell berúgni 20p alatt.

Akár egy fél üveg vodkát is meg lehet inni részegség nélkül. Mindig csak egy picit, ha érzed, hogy már húz,tedd le fél órára a poharat. Igyál vízet is közben, és azzal zárj,a másnaposság is elkerülhet így.

máj. 30. 22:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne gyorsan igyál sokat, igyál vizet közben, illetve ha lehet akkor 1-2 féle italt fogyassz egy este folyamán, ne igyál mindent össze.

Nem jó ötlet a határt keresni, mivel ez minden embernél más, sőt nálad is mindig más. Függ attól hogy mennyit ettél, mit iszol, milyen kedved van. Egy olyan határt kell találni aminek a másik oldalán még nem a hányás van. Persze, mindenkivel előfordul ilyen baleset, pont azért mert nem lehet előre megmondani hogy egy adott este mennyit fogsz bírni.

máj. 30. 22:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak hosszúlépés és nem rúgsz be igazából.
máj. 31. 08:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Kísérletezd ki, de ne nyilvános helyen, hanem otthon, max pár haver társaságában!
máj. 31. 09:53
 9/9 anonim válasza:
#3-asnak van igaza. Unokabatyám 16 éves korától vedel, még most is, nincs 50 éves, de olyan puffadt disznó, hogy alig bír mozogni, kinéz vagy 70-nek. Èpeszű ember nem az alkoholivás határait feszegeti. ha meg mégis, előttem páran leírták, sok sikert hozzá. házibuliban csakis az alkohol lehet menő. ismerek olyan fiatalokat itt a könyékről akik éjjel 1-kor nem buliba mennek, hanem konditerembe aztan a mekibe vagy valahova enni, ami nyitva van.
jún. 1. 07:45

További kérdések:

Mi a jobb megoldás?

Osztálykirándulásra ha viszünk piát miben jobb vinni? Amit könnyebben el lehet rejteni és ha esetleg hűtőbe betesszük. Ha simán üvegben benne hagyjuk ahogy megvettük vagy inkább átönteni műanyag üvegbe

Ismertek oldalt ami szépen elmagyarázza hogy kell befóliázni a palack tetejét?

felőlem le is írhatjátok, örülnék neki. ugye rámegy a parafadugó és fém vagy műanyag fólia kerül rá, hevítéssel de nem tudom mi a neve annak az izének és hogy hogy lehet rátenni. kupakfólia?!?!?

Hogyan érdemes inni?

Nem vagyok kezdő viszont mostanában valahogy nem tudok egyszerre egy shotot lehúzni, muszáj lassabban és nem tudom miért, mert eddig ez nem volt probléma. Tudnátok tanácsot adni, jó technikákat mondani, hogy ne marjon és egyszerre le tudjam húzni. Konkrétan vodkát de bármilyen más piát is.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!