Ha alkoholt rendelek GLS csomagautomatába, ott van valamilyen kor ellenőrzés? Vagy van valami ami miatt ezt a "kiskaput" nem érdemes használni?

válasza:

válasza:2 es gondolom bort rendel, amit a borász postáz.
Igen, 10 évesen is tudsz alkoholt rendelni, ha az eladó elküldi.

válasza:Szia!
Ha már kiszállításra került a csomag, onnantól nincs semmilyen korellenőrzés. Kinyitod a boxot, kiveszed a csomagot úgy mint ha bármi egyéb lenne, és kész.
Viszont a webáruház ahol rendelnél, kérheti a korod igazolását, és valószínűleg kérni is fogja.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nyugalom, nem gyerekként akarok ezzel játszani, csak szimplán mem tudom, hogy mi ilyenkor a menet, és szeretném elkerülni a kellemetlenségeket.
Igazából csak egy egyszerű, rövid, tömör és logikus válaszra vágyok:)
Mindig latom filmekben, hogy egy pohar bort korbe-korbe mozgatnak. Mit neznek ilyenkor valojaban? En ugy halottam, hogy ha a bor feltapad a puhar falara es lassan folyik le akkor az jo, mert testes. Valoban ezt kell figyelni?
Még nem jártam koktél bárban, vagy ahol adnak koktélt. Azt mondják biztos nem, mert a fogyasztó védelemnek van mércéje, kikérik és lemérik hogy annyi-e a feles! Jó, értem de egy koktélt, amibe tesznek 3 fajta szeszt, meg felöntik üdítővel, hogy méred le?...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!