Hogy eshet jól reggel/délelőtt az alkohol?
Gyakran látom, hogy miközben én munkába megyek, mások a vonaton söröznek, vagy a kocsmában boroznak, rövideznek, reggel.
Hogy esik ez jól nekik? Függetlenül attól, mi dolguk van még a nap hátralévő részében.
Ilyenkor én még fel sem vagyok ébredve, nemhogy piáljak.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Alkoholista vagyok.
Akinek estére, éjszakára elfogy az előző nap megvásárolt adag, az reggelre rettenetes kínokat fog átélni, mind mentálisan, mind fizikálisan, amit csak egy újabb adag ital enyhíthet. Így a szenvedőknek reggel, vagy a délelőtt folyamán az lesz az első dolguk, hogy enyhítést szerezzenek a szenvedéseikre.

válasza:Nekem is fura. De nyilván, akik reggel már isszák a kis rövidüket, azoknak alkohol problémájuk van, és ők akkor lennének rosszul, ha nem ihatnának.
Van egy szálloda, ahova járunk rendszeresen, ott mindig van a reggelinél pezsgő és lazac. Mindig ki akartam próbálni, mert milyen jó, elegáns. Aztán amikor ott vagyok reggel és nézem a kajákat, akkor érzem, hogy tuti nem csúszna le, nem esne jól.
Egyszer ittam reggel pálinkát. Szenteste napja volt, jöttünk, mentünk, intézkedtünk. Nem én vezettem. Egy helyen mindenki pálinkázott, én is elfogadtam, hogy ne legyek udvariatlan, meg miért ne. Nem esett rosszul, viszont úgy éreztem, mintha kicsit berúgtam volna, pedig csak egy kis pálinka volt :D Szóval én nem vagyok hozzászokva.
Van/lehet reálisan olyan, akinek jól esik reggel az alkohol, de nem tekinthető alkoholistának?
Nekem pl. kora délután már nincs semmi problémám bizonyos körülmények között az alkoholfogyasztással, de sokaknak ez sem fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Szoktatok alkoholt fogyasztani esténként ilyenkor ?
Ha igen , mennyi idő telik el az alkoholfogyasztást követően , mielőtt munkába álltok ?
A dobozán az áll, hogy 0,21% az alkoholtartalom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!