Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért szokták a bort napsütése...

PéterS kérdése:

Miért szokták a bort napsütéses időben átfejteni amikor úgyis a pincében csinálják?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 02:19
 1/4 anonim válasza:
Gondolom mert akkor szárazabb a levegő.
2011. jan. 13. 03:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 doboszoli ***** válasza:
Átfejtettem, sőt elfogyasztottam "néhány liter" borocskát, de ezt még nem hallottam.
2011. jan. 13. 05:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
ad1 nem csak pincében lehet ad2 kinek van kedve esős szar időben foglalkozni vele
2011. jan. 14. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést azért tettem fel mert Zubogyon jártam és az ottani öregekkel beszélgettem akik ezt mondták nekem, ez egy népszokás (állítólag). A választ természetesen nekem kellene kitalálni.
2011. jan. 15. 08:27

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!