Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Van olyan tömény alkohol ami...

Van olyan tömény alkohol ami nem vagy kevésbé büdös? Vagyis kevésbé érezni meg az emberen ha ivott?

Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 12:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%

Kávézóva dolgoztam, aki titkolta hogy iszik, rendszerint vodkát rendelt. Állítólag ha iszol utána valamit, abszolút nem érződik.

/Tudom ez nem volt kérdés, de szerintem titkolózás helyett jobb szembenézni a tényekkel. Nyuszi módon inni? Ha annyira tökös valaki, hogy igyon, akkor annyira is legyen az, hogy vállalja./

2011. okt. 25. 12:10
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Esetleg Gin? Vagy valami vodkás koktél.
2011. okt. 25. 12:11
 3/21 Phoney ***** válasza:
100%

Vodka. (De ne finomszeszből legyen, meraz' bűzlik.)

Esetleg olyan minőségi likőr/gyógynövényes párlat, aminek a másik nem ismeri fel az illatát.

Persze ha rálehelsz valakire, akkor mindennel lebuksz, mert maga az alkohol érződni fog.

2011. okt. 25. 12:16
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyemen volt alkoholista,ő rendszerint vodkát ivott zugba,és állandóan rágózott.Persze csak a főnököt tudta átverni ezzel,minket nem.
2011. okt. 25. 12:26
 5/21 anonim ***** válasza:
28%
Uzo.
2011. okt. 25. 12:41
 6/21 anonim ***** válasza:
94%
Az ouzónak átható ánizsillata van,nehéz nem érezni.
2011. okt. 25. 13:12
 7/21 anonim ***** válasza:
92%
De nem büdös!
2011. okt. 26. 11:23
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, az első válaszolónak üzenem h igenis tökös vagyok, és nem zug ivó. De részt kell vennem valamin amit józanul képtelenség elviselni.
2011. okt. 26. 11:54
 9/21 anonim ***** válasza:
78%
tequila
2011. okt. 26. 18:29
 10/21 anonim válasza:
6%
igyál inkább vizet az tuti nem érződik
2011. okt. 27. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Miért fagy meg a tömény alkohol a mélyhűtőben?

Elvétve, de az évek során többször tapasztaltam, hogy egyes tömény alkoholos üvegekben nagyrészt vagy teljesen megfagyott a folyadék a mélyhűtőben, ha mondjuk hetekre-hónapokra ott felejtették a szüleim. Én úgy tudtam, hogy ilyen alkoholtartalom esetén jóval...

Ha az alkohol pusztítja az agysejteket, miért nem halt meg még senki?

Agyhalálban, vagy nem tudom miben. Ha valaki mindennap részegre vedeli magát, hogy lehet, hogy évekig, sőt évtizedekig nem hal bele? Nem fogynak el az agysejtjei, vagy mi?

Lopediumra alkohol (kérdés tul rövid. )?

Ma este megyek házibuliba de egy kicsit megy a hasam. Ha esetleg nem mulik el és beveszek egy Lopedium kapszulát arra lehet inni alkoholt? Köszi a válaszokat!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!