Van olyan tömény alkohol ami nem vagy kevésbé büdös? Vagyis kevésbé érezni meg az emberen ha ivott?

válasza:Kávézóva dolgoztam, aki titkolta hogy iszik, rendszerint vodkát rendelt. Állítólag ha iszol utána valamit, abszolút nem érződik.
/Tudom ez nem volt kérdés, de szerintem titkolózás helyett jobb szembenézni a tényekkel. Nyuszi módon inni? Ha annyira tökös valaki, hogy igyon, akkor annyira is legyen az, hogy vállalja./

válasza:

válasza:Vodka. (De ne finomszeszből legyen, meraz' bűzlik.)
Esetleg olyan minőségi likőr/gyógynövényes párlat, aminek a másik nem ismeri fel az illatát.
Persze ha rálehelsz valakire, akkor mindennel lebuksz, mert maga az alkohol érződni fog.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elvétve, de az évek során többször tapasztaltam, hogy egyes tömény alkoholos üvegekben nagyrészt vagy teljesen megfagyott a folyadék a mélyhűtőben, ha mondjuk hetekre-hónapokra ott felejtették a szüleim. Én úgy tudtam, hogy ilyen alkoholtartalom esetén jóval...
Agyhalálban, vagy nem tudom miben. Ha valaki mindennap részegre vedeli magát, hogy lehet, hogy évekig, sőt évtizedekig nem hal bele? Nem fogynak el az agysejtjei, vagy mi?
Ma este megyek házibuliba de egy kicsit megy a hasam. Ha esetleg nem mulik el és beveszek egy Lopedium kapszulát arra lehet inni alkoholt? Köszi a válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!