Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A házi pálinkám túl magas...

A házi pálinkám túl magas alkohol tartalmúra sikeredett és szeretném csökkenteni! Azt hallottam, hogy ha forralt vízzel kell higítani és bizonyos százalékkal csökken! Mi igaz ebből?!

Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
desztillált vizzel
2012. ápr. 27. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A forralt víztől zavaros lesz. Marad az 1-es által javasolt desztillált víz.
2012. ápr. 27. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 Phoney ***** válasza:

Nem igazán tudom elhinni, hogy ez kérdés, márminthogy kisebb alkoholtartalmú lesz-e ha hígítjuk, de amúgy igen, desztillált víz kell bele (a pálinkafőzőben elkészítheted), mert a másféle elronthatja az ízét-jellegét (már ha van rajta mit rontani, mert ha netán rossz, akkor jó bele a csapvíz is, a falusi legendákkal ellentétben nem attól lesz opálos).


Jó bele még ízetlenebb szénsavmentes ásványvíz is (Naturaqua, Jana, Szentkirályi), de az meg többe kerül.

2012. ápr. 27. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
34%
ÖRÜLJ NEKI HOGY MAGAS AZ ALKOHOLTARTALMA TE CSACSI
2012. máj. 1. 22:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!