Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kökény pálinka készítéséhez...

Kökény pálinka készítéséhez mikor érdemes leszedni a kökényt?

Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 22:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nem éppen pálinkának való! Nem sok a cukortartalma.Mibul lesz alkohol?Szeptemberben érik de ha megcsípi a dér akkor édesebb lesz valamivel
2012. aug. 22. 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim válasza:
MOst! Én szedtem 100 kilót isteni pálinka van belőle 20 forint egy liter kb!
2012. okt. 16. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Németeknél 100 Euro literje.
2013. nov. 21. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem pálinkának való? Mindenből lehet pálinkát főzni amiben van cukor. Persze ,ha a mennyiséget nézed akkor nem. Nem azt kell nézni ,hanem az ízt ,illatot.Mennyei !!!
2014. jan. 10. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Pardon ,a kérdésre válaszolva,amikor megcsípte a dér !
2014. jan. 10. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!