Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kell a frissen lepárolt...

Kell a frissen lepárolt pálinkát hígítani, ha utána tölgyfahordóban fogom érlelni?

Figyelt kérdés

2013. júl. 10. 14:53
 1/2 doboszoli ***** válasza:
100%

Igen.

Az érlelés előtt állítsd be a kívánt 45-52 fokos erősségre.

2013. júl. 10. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ lassan kész lesz az első lefőzés! :)
2013. júl. 10. 15:12

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!