Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A lefőzött pálinka kék színű...

A lefőzött pálinka kék színű lett. Olvastam valahol, hogy tejjel való derítéssel helyre lehet hozni. Hogy kell ezt csinálni?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ismerősöm nem mosta ki jól a vörösréz spirálcsövet? Tavaly nyári barackcefrét ezév szeptemberben főzte. Ez okozhatta a bajt? Nem csak a rézeleje kék, hanem a rézközepe meg rézutója is. :) Tehát az egész első főzés kék lett. Újrafőzés segíthet? Vagy ezt a tejjel való derítést hogy kell csinálni?

2013. okt. 23. 02:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Újrafőzés.
2013. okt. 23. 04:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Add el curacao-ként! :))
2013. okt. 23. 05:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!