Soknak számít egy csokiban 4,5%-os alkohol tartalom? Ha igen mennyire?

válasza:Attól függ, mi a cél. Ha be akarsz rúgni, ahhoz kevés hacsak nem ipari mennyiségben eszed :D
Viszont ha vezetni akarsz, ahhoz sok, mert ha éberék megállítanak, zéró tolerancia van...

válasza:Nem azért, de tudod, hogy mit jelent a százalék?
Egy átlag sör 500 ml (kb. 500 g).
Egy átlag tábla csoki 100 g vagy annyi se.
Nem mindegy, hogy melyiknek a 4,5%-a...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Lehetőleg pektinmentes alapanyagot írjatok a metilalkohol tartalom miatt.
mikor az alkohol tartalom is rajta van 3,9 4,4 stb
Most mindegy szénsavas-e vagy mentes.Úgy tudom balfiba van 1869 mg/l.Van olyan amibe ennél is több van? Valahol láttam már 2100 mg/l körül, csak nem emlékszem a márkára. Azért kérdezem mert fokozott ásványi anyag hiányban szenvedek.
Ezt a receptet kaptam: Nálunk most sörös rétes sül, eszméletlen finom, és nagyon olcsó! Hozzávalók: A tésztához: - 25 dkg liszt - 12,5 dkg margarin - 1 deci sör. Lehet alkoholmentes is, én abból készítem a gyerek miatt. Lehet, hogy nincs otthon, de 140 Ft egy...
Tejserkentés céljából innám, a sima sört nem szeretem, azért innék citromosat.
Malibukóla, baileys vagy vodkanarancs. Sorrendben hogyvan az alkohol tartalmuk...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!