Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mikor jó (kész) a málnacefre?

Mikor jó (kész) a málnacefre?

Figyelt kérdés

gyűjtögetve lett, mindig fél-1 vödörrel hozzátéve, és nem egyszerre kezdett érni az egész hordó.

Mikor jó, meddig várjunk?



2017. júl. 4. 08:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Leülepszik, a tetején tiszta (nem zavaros) a cefre, nincsenek buborékok.
2017. júl. 4. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl jó ez a módszer. A 3. vagy, akinek ezt írom ma. Vagy több, kisebb tárolóedényben erjesztesz vagy egyszerre gyűjtesz nagyobb mennyiséget, de hozzáadogatni gyümölcsöt nem lehet. Persze nyilván egy cefréhez másnap esetleg még harmad nap hozzálehet adni még gyümölcsöt, de 4-5 napig, hetekig nem lehet gyűjtögetni. Persze, hogy nem egyszerre kezdett érni, mert amennyiben természetes erjedés, akkor is jó esetben a 2-3. nap elindul az erjedés.
2017. júl. 5. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!