Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi történik borkészítéskor a...

Mi történik borkészítéskor a bekerült penészes szemekkel - hogyan hat a penész?

Figyelt kérdés
Talán forráskor a seprőbe kerül - vagy (tovább) rontja a bor minőségét?
2017. okt. 18. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Vaaagy a penész elszaporodik, és megöli az élesztőt..
2017. okt. 18. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi!! -Ha csak kevés ilyen szem kerül a préselendőbe, akkor talán nem szaporodik el?

Szerintem valamennyi minden anyagba kerül (?)

Ha már elkezdd erjedni a cucc, az már azt jelenti, hogy ezt megúsztuk?

2017. okt. 19. 08:36
 3/3 nemcso ***** válasza:
A néháby szem, fürt penészes szőlő nem befolyásolja a forrást.
2017. okt. 19. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!