Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kicsírázott krumpli fogyasztható?

Kicsírázott krumpli fogyasztható?

Figyelt kérdés
Elég ha hámozásnál levágom a csírákat vagy lehet bajom belőle?
2020. ápr. 3. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha utána alaposan megfőzöd/sütöd, akkor nem lesz tőle bajod.

Egyébként a krumpli zöldült része mérgező, és az is csak nyersen.

2020. ápr. 3. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én készítettem már kicsírázott krumpliból kaját. Semmi bajunk nem lett.
2020. ápr. 3. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan országok, ahol a krumplicsíra kifejezetten csemegének számít!
2020. ápr. 4. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyugodtan megeheted. :)


Én falusi vagyok. A pincében nagyon csírázik a krumpli. (mert ugyebár sokat ül ott) Mi külön leszedjük hámozás előtt, mert az állatoknak csak a héját adjuk oda. De mivel neked ilyen bajod nincs, egyszerűen csak vágd le a hámozásnál.

2020. ápr. 5. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!