Paradicsomos pizzaszósz, sajt, sajt és még több sajt. Esetleg még jalapeño paprika és juhtúró.
Ha nincs jalapeño, néha nyomok a sajt tetejére chili szószt.
Az alap attól függ. Itthon a házi, rendeltnél pedig vagy bolognai ragu, vagy sajtkrém. Feltétből szintén helytől függ, itthon hawaii szokott készülni, vagy olyan, amin van sonka, téliszalámi, kukorica, lilahagyma, mozzarella. Rendeltnél egyik helyről bolognai ragu, dupla gyros hús, lilahagyma, bacon, füstölt sajt, mozzarella, másik helyről sajtkrém, sonka, bacon, lilahagyma, szalámi, tarja, kukorica, bab, füstölt sajt.
Tudom, utóbbiak elég töménynek hangzanak, de valójában nem azok, hiába van rogyásig pakolva.
Fokhagymás tejfölös alap
Gomba
23/n
Csak a paradicsomos alap
Feltétnek szalámi, sonka, esetleg lehet húsimádó
Mostanában leginkább itthon sütünk, általában ezt a két verziót:
1. Sonka, szárított paradicsom, olajbogyó és sajt (néha gomba is kerül rá).
2. Kolbász vagy szalámi, bab, kukorica, lila hagyma és sajt (esetleg erős paprika)
Egyébként nem vagyok válogatós, alapvetően nyitott vagyok a tradicionális és az attól eltérő verziókra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!