Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Véletlenül enyhén sózott...

Véletlenül enyhén sózott krémsajt került a sütikrémbe. Ehető lesz?

Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy a páromat küldtem el natúr, ízesítetlen krémsajtért a boltba és mikor hazajött meg sem néztem igazán a dobozát, csak azt, hogy natúr és már raktam is a krémbe. erre mikor takarítok el lenyaltam egy kanalat és sózott volt a krémsajt, mondjuk nem olyan nagyon(metrós a márkája, ilyen 1l-es kiszerelésben árulják) vészesen, de nem is teljesen natúr. a krém így néz ki:250ml tejszín és 340g fehércsoki összeolvasztva, vaníliaaroma és 700g krémsajt. most már nem tudom megkóstolni, hogy milyen lett, mert a krémhez nem férek hozzá. az az egyetlen reményem, hogy a fehércsoki nagyon édes és sok is van benne, talán nem lesz ehetetlen. mit gondoltok?
2010. aug. 5. 18:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz gond!
2010. aug. 5. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!