Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A rántottát sütés közben...

A rántottát sütés közben kevergetjük, az omlettet nem.Ha a felvert tojásokat olajon kisütöm kevergetés nélkül az rántotta-e vagy omlett?

Figyelt kérdés

#rántotta,omlett
2021. nov. 14. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:
66%

Omlett


Az omlett – ahogy sok helyen írják omlette – a rántottától leginkább abban különbözik, hogy kevés liszt is van benne, illetve a felvert tojásfehérjétől sokkal könnyebb. Viszonylag hirtelen sül, és a hozzáadott finomságokat az utolsó pillanatban tesszük bele. Tálalás előtt a serpenyőben megfordítjuk, félbehajtjuk.


Az omlettben a liszt mennyisége kevés, 6 tojáshoz maximum 1-2 evőkanál kell csupán. Salátával könnyű ebédként is megállja helyét.

2021. nov. 14. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
91%
Az omlett valóban lisztes, a rántotta meg rántotta, ha kevergeted, ha nem.
2021. nov. 14. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!