A Lidl saját (nem fagyasztott) leveles tésztája és pizzatésztája között van különbség? Máshogy kell készíteni őket?

válasza:

válasza:Elégnek elég, csak a leveles tészta meg a pizza tészta két teljesen különböző dolog. Mintha a spagetti húshoz tarhonyáz főznél, mert tészta tészta, nem mindegy?
Hát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Ha például kenyeret pörköltszaftba tesszük, én azt tunkolásnak hívnám, viszont a sültkrumplit mártogatom a szószba. Hol van a határ mártogatás és tunkolás között? Mikor beszélünk mártogatásról és mikor tunkolásról?
szégyen vagy sem, még sosem próbáltam. láttam régebben hogy páran kacsamájat próbáltak eladni libamájként, szóval ebből következtetem, hogy libamáj is, illetve ez alapján bármely háztáji szárnyas hasonló ízvilággal rendelkezik?
Az előbb a benzinkúton hosszú kávét kértem és a fickó ezt mondta: "Máris csinálom a dupla kávét." Sok helyen kávézom, de ez piszkosul erős volt. Lehet, hogy kétszeres adagot ittam?
A napokban ettem görög juhtúrót és picit sósnak éreztem, de csak nagyon minimálisan. Egyébként nekem nagyon ízlett. A szlovák juhtúró az állagában nagyjából ugyanúgy néz ki. Aki evett mindkettőt, mit tud mondani róla? Esetleg sósabb a szlovák juhtúró, mint a görög? Vagy édesebb?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!