Kígyó uborkát meghámozzátok vagy csak megmossátok és úgy eszitek?
Figyelt kérdés
ápr. 17. 08:33
3/17 anonim válasza:
Csak mosom. Ha nem szezonális és vagy kulfoldrol jon akkor hamozom
5/17 anonim válasza:
Ha csak simán pl szendvicsbe teszem, akkor nem szoktam hámozni. Ha pl salátát csinálok, akkor van, hogy igen.
7/17 Paul Atreides válasza:
Ritkán eszem, de csak mosni szoktam.
8/17 anonim válasza:
Ha szép a külseje csak megmosom, ha annyira már nem vagy sebes akkor hámozom is. Egyébként szeretem rajta hagyni mert tetszik hogy sötét a széle ha karikázom
9/17 anonim válasza:
Ha nem felejtem el, akkor megmosom, de nem hámozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!