Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért, és mikor kell megkenni...

Miért, és mikor kell megkenni a mézeskalácsot tojássárgájával? 17. l

Figyelt kérdés
köszönöm és boldog karácsonyt:)
2010. dec. 24. 11:17
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Sütés előtt kell, és csak akkor ha azt akarod, hogy fényes legyen a teteje!
2010. dec. 24. 11:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!