Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a különbség a teavaj és a...

Mi a különbség a teavaj és a márkázott vaj között?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb minőségű? A zsírtartalmuk egyforma.Miben más? Másképp készül?
2011. jan. 19. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de régen, az, amelyiknek olyan világosbarna bocik voltak a csomagolására rajzolva, az nagyon finom volt!
2011. jan. 19. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
erre én is kiv vok
2011. jan. 19. 22:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Azért eléggé hasonlítanak:

"1. A termékek meghatározása

A Márkázott vaj tejszínből, tejeredetű tejsavkoncentrátum hozzáadásával vagy anélkül készült, "víz a zsírban" emulzió típusú, sózott vagy sózatlan vaj, amely megfelel a Nemzeti Minőségi Osztály követelményeinek.

A Teavaj tejszínből, tej eredetű tejsavkoncentrátum hozzáadásával vagy anélkül készült, "víz a zsírban" emulzió típusú vaj.

A Szendvicsvaj tejszínből, tejeredetű tejsavkoncentrátum hozzáadásával vagy anélkül készült, kis zsírtartalmú, "víz a zsírban" emulzió típusú vaj.


2. Felhasználható anyagok

Mindhárom típus esetén: tehéntej, tejszín, tejzsír, tejzsírfrakció, tejsavbaktérium-színtenyészetek, víz, tej eredetű tejsavkoncentrátum, étkezési só "

2011. jan. 20. 12:57

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!