Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melegszendvics variációk?

Melegszendvics variációk?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük a melegszendvicset.A hagyományos szalámis,és a melegszendvics-krémesen kívül még milyen finom szendvicset készíthetek?
2011. máj. 6. 02:54
 1/10 anonim válasza:
87%
Szia! Én májkrémet szoktam kikeverni tejföllel, és azt kenem rá. Tehetsz bele bármilyen fűszert, esetleg apróra vágott hagymát is. A tetejére reszelt sajt, és kész is! Nagyon fincsi!
2011. máj. 6. 07:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy házi melegszendvics krém recept:


Májkrém (attól függ, hogy mekkora (rúd), hogy hányan esztek belőle)

vegeta

bors

mustár

ketchup

vaj

ici-pici citromlé


Ezeket ráérzésre szoktam hozzáadni. Pl. a ketchupból kicsivel többet adok hozz, mint a mustárból, a vajból ált. egy evőkanálnyit (ettől krémesebb) lesz.

Bors, vegeta meg totál érzéssel.

Összekeverem, meg kóstolom, hogy milyen az íze és ha javításra szorul, pl. túl ketchupos az íze, akkor adok még hozzá egy kis mustárt, vagy ha alig érezhető a bors, akkor abból rakok még bele.

Végeredményt rákenem a kenyérre, rá resztelt vagy 'egybe' sajt és be a sütőbe/mikróba.

Felturbózhatod gombával, uborkával, amivel tetszik.


jó étvágy :]

2011. máj. 6. 08:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 Tinker Bell ***** válasza:
87%
Az alapot vagy vajjal vagy mustárral szoktam csinálni. A feltét pedig majdnem mindig ugyanaz. Sonka, vagy tarja vagy karaj (attól függ mi van itthon, vagy melyiket kívánom jobban) rá kígyóuborka, vagy savanyú uborka, vagy fehér paprika, vagy kaliforniai paprika, és sajt a tetejére. Ha úgy van kedvem, akkor meg szoktam szórni pizza fűszerkeverékkel.
2011. máj. 6. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

virsi ledaralva+mustar+ketchup(pici)+fuszer, talan oregano

tefol+ piritott bacon, sajt a tetejere

paradocsomkarikak(jo pariol)+sajt a tetejere


Ezt nem igaza melegszendvicsbe de persze abba is lehet:

tonhalkonzerv, teljenen korbenyitod atetejet majd a tetejevevel kinyomkodod a vizet belole(ne olajosat vegyel)

bele egy talba villaval szetmorzsolgatod majonezt keersz hozza. Lehet igy simal is vagy rakhatsz bele kukoricat, kockazott uborkat/koviubit, hagymat

2011. máj. 6. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

ujra:

az elso receptnel hasznalhatsz parizsit is virsli helyett, sot ugy jobb is.

2011. máj. 6. 09:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:17


mindenképpen ki fogom próbálni,már megis éheztem,de sajna a munkahelyen ezt most nem tudom kivitelezni :D

2011. máj. 6. 09:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

virsi ledaralva+mustar+ketchup(pici)+fuszer, talan oregano

tefol+ piritott bacon, sajt a tetejere

paradocsomkarikak(jo pariol)+sajt a tetejere


ez is jól hangzik :D

2011. máj. 6. 09:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

hagymát dinsztelünk, és egy pár debreceni lecsókolbászt

pörköltösen megfőzünk. mellette fő 2-3 keménytojás.

a kolbászt ledaráljuk, utána a főtt tojásokat, bele egy kis tejföl, mustár, pirospaprika, bors.jó krémes kegyen,

aztán mehet a kenyérre, amit reszelt sajttal bővel megszórunk.

isteni finom, fűszeres.

lehet félbevágott, kifúrt kiflibe is tölteni, a két végét

reszeltsajtba mártani, és sütőbe megsütni.

2011. máj. 6. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok ötletet!Mindet kipróbálom!
2011. máj. 6. 14:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy szoktuk hogy a tejfölbe kockára vágott sonkát teszünk,összekeverjük és rárakjuk a kenyérre/zsemlére,kukoricával meg sok sajttal megszórjuk.
2011. máj. 6. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!