Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a különbség a sima és a...

Mi a különbség a sima és a rétesliszt között? A réteslisztből mit szoktak készíteni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 16:46
 1/4 anonim válasza:
A rétesliszt sokkal durvábbra van őrölve. Mi itthon császármorzsához szoktuk használni, de bármi ilyen morzsásabb ételhez csak ajánlani tudom!
2011. aug. 27. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

nokedlihez nehogy használd, kész katasztrófa lett az enyém egyszer.

szóval tényleg az a lényge, hogy durvább szemcséjű, és csak bizonyos sütikhez való, de akkor mindig jelzik, hogy réteslisztből jó.

2011. aug. 27. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
én össze keverem a sima lisztel és fele fele arányban használom, mindenbe.
2011. aug. 27. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Én mindíg rétesliszttel panírozok mindent mert sokkal jobban tapad mint a sima liszt. Amúgy pedig sütikbe hasznáom amelyik recept ezt írja. De a panírozáshoz csakis ezt használom. Próbáld ki!
2011. aug. 27. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!