Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Megszáradt kaláccsal mit...

Megszáradt kaláccsal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:

szétdarabolni és vanilia sodót rá és kész


esetleg még magozott meggyet,mazsolát bele,tejszinhabot a tetejére

2011. okt. 13. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:

Ledarálni prézlinek, nagyon finom lesz túró- vagy szilvásgombóchoz, derelyéhez, nudlihoz, sokkal jobb, mint a bolti prézli.

Finom mákos gubár is lehet belőle csinálni, vagy máglyarakást.

2011. okt. 13. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
osszetordeled. tejet felforralsz vaníliával. Ha akarsz egy lágyabb pudingot is készíthetsz a tej hejett. Rétegzed tuzálló edénybe. Tehetsz kozé masolát, v bármit. Beteszed a sutobe. Ha jól felmelegedett akkor kész is
2011. okt. 13. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
tejbe beáztatni
2011. okt. 13. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Én máglyarakást szoktam belőle csinálni.
2011. okt. 13. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:

Hasonló, mint amit feljebb írtak:

Szeleteld fel vékonyan, egy edényben melegíts tejet, vaníliás- és sima cukrot, keverj bele egy tojást (esetleg mandulaaromát). Ebbe áztasd meg kicsit a kalácsszeleteket, és egy kivajazott-kimorzsázott hőálló edénybe rakd bele rétegesen, a rétegek közé tegyél lekvárt, vagy kakaóport, mazsolát, aszaltszilvát, meggyet, amit szeretsz. A felső réteg kalács legyen, és a maradék tejet öntsd rá, majd süsd meg.


Ha csak egy kalács járt így, akkor süsd meg így kisebb őzgerinc formában. :)

2011. okt. 13. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon finomak, amit az előttem levők írtak.

Ha kevesebb munkával akarod megmenteni, szeld fel, és készítsd el, mint a bundás-kenyeret. Ettől még visszapuhul, és így is ehető.

2011. okt. 13. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Édes bundás "kenyeret". Felvered a tojásokat egy kis tejjel, és vaníliás cukorral, belemártogatod a kalács szeleteket, olajban kisütöd, majd fahéjas cukorral megszórva tálalod.
2011. okt. 15. 00:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!