Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ez normális a saját készítésű...

Ez normális a saját készítésű fűszerolajak esetén?

Figyelt kérdés

Extra szűz olívaolajba vágtam 3 kis rozmaringágat. Ezeket kb 2-3 hónapja tettem az olajba, egy kis üvegcsébe úgy, hogy az olaj teljes mértékben ellepte a növényt.


Nem olyan rég észrevettem, hogy a rozmaring levelei körül besűrűsödött az olaj. Vagy nem is tudom, hogy milyen, de más lett a színe kicsit..

Ez azt jelenti, hogy kioldódott a rozmaringból az aroma, vagy azt, hogy megromlott/elrohadt benne a növény?

Nagyon erős rozmaring illata van az olajnak.

Merjek vele főzni?



2011. nov. 1. 20:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Nyugodtan főz vele: Csak a romaring aromája oldodott ki :

Kevesebb olajat használj mint amennyi kell mert nagyon inteziv lett.

2011. nov. 2. 07:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!