Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A barna kenyérbe, zsömlébe,...

A barna kenyérbe, zsömlébe, stb. miért tesznek magokat?

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
a magos kenyérbe tesznek magokat, a barnába nem. van sima barna kenyér, a magos kenyér meg magos kenyér...
2011. nov. 21. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
...mellesleg nem csak barna kenyérben lehet mag...
2011. nov. 21. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Minden mag veszít az értékéből jócskán, hiszen átesik egy durva hőkezelésen /sütés/. Az igazi a nyers mag /dió, mandula, szezám, napraforgó, tökmag, stb./
2011. nov. 21. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem mindegyikbe tesznek, talán azért, mert így még egészségesebb, vagy azért hogy ízesebb legyen.
2011. nov. 21. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi azért rakunk hogy jobb legyne az íze.
2011. nov. 21. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!