Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért ilyen drága még mindig...

Miért ilyen drága még mindig a cukor?

Figyelt kérdés
Tavaly arról beszéltek, hogy rossz termés volt, tavalyelőtt, ezért volt drága, de azt olvastam, hogy tavaly túltermelés volt, mégsem látszik ez az árakon, alig csökkentek. Holott, a magyar cukorgyárak hiány ezt csak részben érintené, mert import cukor is van.

2012. márc. 6. 22:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Volt már ilyen: először tízezer Ft-ot adtak a gazdának minden egyes levágott tehét után. Ekkor szorultunk először tej-behozatalra.

Azután 15 ezret kapott a gazda, ha tenyésztésbe állított 1-1 marhát. Csakhogy akkor már nemigen volt olyan növendék, amiből valóban "jó tejelő" marhát lehetett volna nevelni. Így a tej import továbbra is marad.

2012. márc. 7. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim válasza:
örülj neki, hogy nem eszel annyi mérget
2013. febr. 19. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 A kérdező kommentje:
A nagy baj az, hogy a drága cukrot, az olcsóbb fruktóz-glükóz sziruppal pótolják, ami sokkal károsabb az egészségre, mint a cukor! Azaz megint jól elcseszte Brüsszel, meg a cocialista kormány is!
2013. febr. 20. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!