Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az alufóliába, a fényes vagy...

Az alufóliába, a fényes vagy a matt oldalával kell becsomagolni az ételt?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a matt oldalába szoktam és kívül van a fényes.
2012. ápr. 1. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy.
2012. ápr. 1. 21:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Ahogy letekered,az a belső oldala,oda kell tenni az ételt.
2012. ápr. 1. 21:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy hova csomagolod, én ezzel sosem problémázok.
2012. ápr. 1. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha hűtőbe rakom, akkor a matt oldala, viszont ha leborítom vele a sütőben sült húst, akkor a fényes van felül.
2012. ápr. 1. 22:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
A matt felulet atengedi a hot, a fenyes pedig nem. Ezert erdemes odafigyelji melyik oldalat hasznalod.
2012. ápr. 1. 23:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

A fényes oldal nem ereszti át a hőt, a matt fele viszont igen.


Ha a sütőben melegen akarunk tartani valamit, akkor a fényes oldalát fordítsuk kifelé (pl. hússütésnél).


Ha viszont szeretnénk valamit gyorsabban megpuhítani, akkor a fólia matt felét fordítsuk kifelé (pl. fóliában sült burgonya).


(Reinhard Gerer:Nagy szakácsok kis fortélyai c. könyvéből)


Ennyit a hülyeségemről.....

2012. ápr. 2. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!