Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A darált sertéshúst átalában...

A darált sertéshúst átalában a sertés melyik részéből (részeiből) készítik?

Figyelt kérdés
A zsíros részeiből is csinálnak? vagy csak a sovány és kevéssé zsíros részeiből?

2012. júl. 25. 09:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Lapockából a legjobb. Van száraz és zsiros része is. A nagyon száraz húsból készült darálthus minden ételben csak pereg.
2012. júl. 25. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
értem tehát a lapcka lehet zsíros és sovány is. Kalóriaértéket tudnál mondani? köszi
2012. júl. 25. 09:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Jellemzően 3 részt szoktak darálni: combot, lapockát és dagadót.

Ez ugyanebben a sorrendben egyre zsírosabb.

Kalória értéket találsz bármelyik ezzel foglalkozó oldalon.

2012. júl. 25. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi:) ha a dagadót darálják az láthatóan elég zsíros nem? a kalóriát már megtalálom köszi
2012. júl. 25. 09:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, általában kissé fehérebb.

De ha bemész egy henteshez megmondod, hogy combból szeretnél szárazabbat, aztán akkor olyat darálnak...

2012. júl. 25. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
csak itthon volt és nem tudm milyen volt:/
2012. júl. 25. 11:19

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!