Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy készítitek a bundáskenyer...

Hogy készítitek a bundáskenyeret, hogy nem csucsog a zsírban, olajban?

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 22:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így fogok tenni!
2012. aug. 8. 23:53
 12/15 doboszoli ***** válasza:
100%

Nyugodtan sütheted bő zsiradékban, de az forró legyen, hogy összekapja a tojást, így a kenyér nem szívja magába.

Ha készen van, lecsorgatni, és papírtörlőre szedni, ahogy fentebb -nagyon okosan- javasolták.

2012. aug. 9. 05:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

mindenképp 2-3 napos kenyeret használj, és abból is olyan tömör fajtát, nem azt a felfújt lukacsost.

és az olaj legyen jól felhevitve.

2012. aug. 9. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kevés olaj és több napos kenyér szelet, tömörebb állagú.

Meg persze papírtörlő az jól felszívja az olajat.


Linkelek neked olyan recepteket amik sütőben, tepsiben készültek vagy kevés olajjal.


[link]


[link]

2012. aug. 9. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2012. aug. 9. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!