Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 4 napos krokettalapanyag...

4 napos krokettalapanyag felhasználható még?

Figyelt kérdés

Szerdán vacsorára házilag készült burgonyakrokett volt a köret, de borult a program, és nem tudott eljönni a társaság fele. A burgonya meg van hámozva, átnyomva, fűszerezve, liszttel összekeverve, már csak formázni és zsemlemorzsába hempergetni kéne.

Holnapi ebédhez felhasználnám, azóta persze hűtőben van tárolva, zárt dobozban. Ugye felhasználható még? Most megnéztem, ízre jó, külső elváltozás sincs. Nem szeretném kidobni, de persze azt sem, hogy bárkinek baja legyen belőle.



2012. aug. 18. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem csinálnám meg, a krumplinak már másnap sincs olyan jó íze ha hűtőben van, ha tojás is van benne, akkor pláne, legalábbis én szoktam 1 tojás sárgáját is tenni a kroketbe.
2012. aug. 18. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem használnám fel, mert - legalább is hosszú évek tapasztalata alapján - sütés közben derül majd ki, hogy megromlott, vagy nagyon kellemetlen mellékize lett.

Dobd ki és inkább készits másikat.

2012. aug. 18. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már fő az új adag akkor, inkább nem kísérletezem a régivel :)
2012. aug. 19. 09:57
 4/6 anonim válasza:

Off, de olyat csinálhatok, hogy ma este elkészítem a krumpli alapot, és csak holnap délelőtt panírozom/sütöm? Nem lesz időm holnap délelőtt megcsinálni, de ha 1 nap után megváltozik az állaga, vagy nem lehet már úgy sütni, mintha friss lenne, akkor inkább valami mást csinálok.

Szerintetek fél napot állhat?

2012. szept. 8. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Esetleg megpróbálhatod, de nem vagyok biztos benne, hogy tényleg jó lesz. Inkább csak megfözném a krumplit, tovább viszont csak holnap csinálnám (az összetörés, füszerezést), akkor biztosabban jó lesz.
2012. szept. 8. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Na, milyen lett a krokett? Én tojást nem szoktam bele tenni, csak fűszereket és annyi lisztet és kukorica lisztet, amennyit felvesz.
2012. szept. 9. 18:57

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!