Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet olyan finom...

Hogyan lehet olyan finom mekis grill csirkét csinálni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy pontosan ugyan olyat nem lehet, de esetleg hasonlót?

2012. aug. 19. 18:30
 1/6 anonim válasza:
39%

Mint volt mekis dolgozó, elmondom halkan, hogy abban kb. 6% csirke található, a többit meg találd ki...

Az egy dolog, hogy finom, de szart eszel, ebbe gondolj bele.

Budapest, Erzsébet Királyné útja: 4 hónapja lejárt húst rakattak a sajtburgerbe.

Westend: szintén hónapok óta romlott salátát adtak ki.

Duna Plaza: az a kisebbik gond, hogy a földről felszedett hamburgerzsömlét kapod, a nagyobbik, hogy az egyik dolgozó ekcémás kézzel kesztyű nélkül dresszingelni a burgeredet.


És ez csak pár példa. Ha nem undorodsz ezektől egyél nyugodtan a Mekiben, de ha normális kaját akarsz, menj a KFC-be. Ők is csalók, mint az összes gyorsétterem, de a szavatossági időkre nagyon odafigyelnek. Egy fokkal jobb mint a Meki.

2012. aug. 19. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:

nem azt kérdeztem hogy szar vagy nem szar és már k*rva unalmas ez a romlott hús, földről szedett zsömle, meg most ez az új ekcémás kéz.... ha ezek valóban így lennének már több száz ember beteg lenne a kajától és már a mekiket is rég bezárták volna....


és nem a mekit védem mert valóban nem sok benne az igazi hús , de ezek tényleg olyan dolgok hogy ha így lenne már én is beteg lennék.... és még több százan/ezren...

20 éve eszek mekis kaját , legtöbbször hetente 1x és egyszer nem volt tőle semmi bajom.....

2012. aug. 19. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerencséd, hogy sűrűn eszel ilyeneket. Ezért az immun rendszered toppon van.:)) Különben is hasznos évente legalább kilónyi szemetet megenni.
2012. aug. 19. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Mint jelenlegi mekis dolgozó, közlöm, hogy amit az első írt, úgy hülyeség, ahogy van.

Hogy a fenébe ne figyelne oda a lejáratokra egy ekkora cég? Minden előírást betartanak. Nálunk legalábbis ilyesmik nem fordulnak elő. Az üzemorvos nem is engedi dolgozni, akinek ekcémás a keze, fél óránként meg kézmosás van, pedig egy dolgozó szinte egész nap ugyanazt csinálja (pl nem az rakja össze a szendvicsedet, aki előtte vendégtálcát törölgette. ha mégis, előtte szigorúan kézmosás fertőtlenítőszerrel)

Lejáratokat folyamatosan ellenőrzik, ha valami lejár, megy a selejtbe. Mivel hetente többször jön áru, nem is lehet hónapok óta lejárt cucc az étteremben, hiszen annyit rendelnek, ami el is fogy, nem táraznak be hónapokra.

Nem kell elhinni minden hülyeséget.

Bocs az offért, a csirke fűszerezéséről egyébként nem sokat tudok sajnos :(

2012. aug. 25. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Semmi baj, legalább az igazat írtad le :)
2012. aug. 25. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, mert bosszant a sok hülyeség, amiket olvasni mindenhol :)

Elég régóta eszem a mekis kaját napi szinten, de még soha semmi bajom nem volt tőle. Gondolhatod, hogy én sem enném meg, ha rohadó saláta lenne benne vagy romlott hús.

De különben is, az ÁNTSZ bárhol bármikor (nem csak mekiben) megjelenhet ellenőrzésre. Egy ekkora cég nem kockáztatná meg a büntetést vagy a rossz hírnevet, illetve azt sem, hogy bárki pereskedjen mert rosszul lett a kajától. Épp ezért tartja be az előírásokat.

És állítom, a legtöbb otthoni konyhát veri higiéniában.

2012. aug. 25. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!