Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lapcsánka (én így ismerem)...

Lapcsánka (én így ismerem) tésztáját (főtt krumpli, só, tojás, liszt) eltehetem a hűtőbe holnapig, vagy még most ki kell sütnöm?

Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Elteheted, nem lesz semmi baja. Mondjuk én mindezt nyers reszelt krumplival szoktam... :)

De ha úgy döntesz, hogy mégis most sütöd ki, akkor megyek vacsira :)))

2012. szept. 14. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
:D A vacsi már megvolt ebből (pucu, angyalbögyörő vagy nudli közismertebb nevén)! Köszi
2012. szept. 14. 20:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Én a reszelt krumplisba teszek fokhagymát is, az nálunk teljesen más, és több olajban sütöm. Ehhez csak éppen kikenem a serpenyőt.
2012. szept. 14. 20:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Hideg tejjel isteni!!!
2012. szept. 14. 20:08

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!