Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Találtam az interneten házi...

Találtam az interneten házi kókusztej receptet (kókuszreszelék+víz), ez memnyire hasonlít a bolti kókusztejre?

Figyelt kérdés
A netes recepthez reszelékre és vízre van szükség, lehet hidegvízben áztatni, forrázni, és főzni is.
2013. febr. 14. 13:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

nagyon rosszul hangzik, ne probald ki, mert az eredmenyben nem lesz zsiradek, amitol a kokusztej kokusztej.


kakaoporbol se lehet kakaovajat csinalni...


ha kozel laksz, adok neked ajandekba 1 dobozzal

2013. febr. 14. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem jó !!! vegyél inkább rendes kókusztejet.
2013. febr. 14. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 A kérdező kommentje:

Jelenleg kókusztej sűrítményt szoktam venni, 2decis, ehhez kell 4dl vizet adni. Ezzel meg vagyok elégedve, de a másik verzió költséghatékonyabb lett volna. Nekem sem tűnt bizalomgerjesztőnek, de gondoltam, azért megkérdezem, hátha. :) A spenót se bizalomgerjesztő, de egészséges. :)

Kedves első, köszönöm az ajándékot, de biztosan nem lakom közel! :/ :)

2013. febr. 14. 14:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Sütikbe jobb híján elmegy,magában nem jó.
2013. febr. 14. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
Á,ezt kár megpróbálnod.Ebből nem lesz kókusztej...
2013. febr. 14. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
Én még nem próbáltam, elég gyanúsnak találom, a neten viszont csupa jókat írnak róla. Szerintem az lenne a legjobb ha egyszer kis mennyiségben kipróbálnád, aztán eldöntöd, tetszik-e, vagy nem.
2013. febr. 14. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 A kérdező kommentje:
Csodálkoztam én is, mikor megláttam, hogy a kókuszreszelékből hogyan lesz kókusztej, amikor az a kókusz húsa szárítva, a tej meg attól független. A neten viszont "áradoznak" róla, meg azt írta a csaj, akié a recept, hogy létezik zsíros kókuszreszelék, szinte kaparni lehet a turmix faláról turmixolás után. Viszont van, amelyikben szinte semmi sincs, ki kell tapasztalni. Hát, egy próbát megér. :)
2013. febr. 14. 19:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Nővérem régóta készíti reszelékből a kókusztejet. Én is próbáltam párszor és teljesen jó lett. (próbáltam már port is és sűrítményt is)

Mi úgy készítjük, hogy felforraljuk vízzel, utána leturmixoljuk és hagyjuk pár órát állni , majd leszűrjük. Ha jó minőségű a reszelék, akkor jó vastag zsírréteg keletkezik a tetején. Kis cukorral még magában is isteni. :)

2013. febr. 14. 19:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi, mostanra már annyira piszkája a fantáziámat a dolog, hogy biztosan ki fogom próbálni! :) Szerintem szombaton lesz a napja, majd beszámolok, milyen lett. :D Azt esetleg megmondanád, melyik reszelék vált be Neked/Nektek? :)
2013. febr. 14. 22:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Általában kalifát veszek és az nagyon jó. A cba-s saját márkás az nem volt jó. De majdnem mind egy, hogy milyet használsz.
2013. febr. 15. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!