Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha házi füstölt kolbászt...

Krisz113 kérdése:

Ha házi füstölt kolbászt szeretnék készíteni eladásra, milyen egészségügyi és élelmiszerbiztonsági feltételeknek kell megfelelni? Hol tudom ezek pontosan megtalálni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 23:39
 1/2 doboszoli ***** válasza:
Privát ment!
2013. febr. 20. 05:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Legelső a megfelelő szakmai végzettség: hentes-szakács, ki tudja?
2013. febr. 20. 08:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!