Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A májkrém valóban vágóhídi...

A májkrém valóban vágóhídi nyesedékből készül?

Figyelt kérdés

Amilyen világot élünk gondolom nem májból...

És a virsli miből készül ?



2013. ápr. 4. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen a virsli! Van 300Ft-os és 3000 Ft-os is, nyilván a drágábban több hús van.A májkrém is tartalmazhat kevesebb és több májat is!Nyilván a fejhúst bőrkét is felhasználják. De az nem igaz hogy emészthetetlen anyagokat is beledarálnak.Minden húsárúból van olcsóbb és drágább is!
2013. ápr. 4. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Vágóhídi nyesedék, hulladék, csontszeparátum, szója, szintetikus ízesítők. Máj van benne a legkevesebb százalékban!

A virsliben ugyanez, csak májízesítés helyett más ízzel, adalékokkal.

2013. ápr. 4. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim válasza:
Max az eredeti,baromi drága libamájkrémben van egy kis máj.Amúgy a többi szinte csak vágóhidi nyesedék,ipari szalonna és egyéb izfokozók stb.A juhbeles,és a frankfurti talán húst is tartalmaz.Legalábbis nekem igy tanitották a suliban.
2013. ápr. 4. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát az olcsó 200 forintos 500 grammos májkrémbe tuti csak nyomokba találni májat a többi csak hulladékból van ami ugyan emberi fogyasztásra alkalmas,de nem venné nem enné meg senki azért teszik bele a sok fűszert meg ízfokozót,hogy jó ízű legyen.A virslivel is ugyan ez a helyzet tényleg csak a leggusztustalanabb részeket rakják bele és ha nem tartsák be megfelelően a higiénia /sok üzembe nem tartják be/ akkor még egér patkány bogár is darálódhat bele és sajnos nem írok hülyeséget,mert nem egy ismerősöm dolgozott ilyen gyárba és meséltek pár dolgot és azóta nem eszek se virslit se parizert májkrémet meg gyorsfagyasztott fasírtokat!
2013. ápr. 4. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
A napokban vettem egy kenőmájast, középárkategóriásat, tehát nem a legolcsóbb volt.. és állagra olyan volt mint a parízer, szeletelhető volt, és kicsit sem kenődött, de az illata színe olyan volt mint a májas. Hát nem volt gusztusom megenni...
2013. ápr. 5. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!