Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Húsvágáshoz milyen deszkát...

Húsvágáshoz milyen deszkát használtok? Műanyag, fa, üveg? Melyik a praktikus?

Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 08:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én csak a fa deszkára esküszöm.
2013. júl. 19. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
Üvegből, vagy műanyagból is készítenek deszkát??? Én csak fából tudom, bár az alkimisták titkait nem ismerem. Igaz ők sem deszkát, hanem aranyat akartak csinálni...
2013. júl. 19. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
Leginkább műanyagot. A fa nem praktikus.
2013. júl. 19. 08:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:

Fa : de azon deszkán amin húst vágok nem vágok semmi mást :

A halnak is külön fa deszkám van ,és a zöldségeknek is .

Van 1 müanyagom azon pedig csak burgonyát darabolok..

2013. júl. 19. 08:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem is fa van, de igazából azt se szeretem, és a műanyagot sem. A rései között megtelepedhetnek a kórokozók, akármennyire is mosom, áztatom. Üvegről még nem hallottam, de higiéniailag az lehet a legjobb.. :)
2013. júl. 19. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha mindent csíramentesítünk, amit fogyasztunk, idővel tönkremegy az immunrendszerünk! A "deszka" kifejezés egyébként alapvetően fa alapanyagra vonatkozik!

Nekem fából van, azért, mert ez a legalkalmasabb! Mosni kell! Használat után azonnal, így a szagokat sem veszi át. Nem teszi tönkre a kések élét.

2013. júl. 19. 09:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
Műanyag. Könnyű tisztán tartani, nem úgy, mint a fát.
2013. júl. 19. 09:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:

Az üveg seperc alatt tönkreteszi a legjobb kést is.

Nekem fa is van, több is, meg műanyag is, mert én is mást használok a húshoz, mást a halhoz, mást a zöldségekhez. Ha alaposan elmosogatjuk (én meg szoktam súrolni használat után), nem lesz semmi baj.

2013. júl. 19. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:

volt egy műsor és pont azt tesztelték hogy melyik vágódeszka a higiénikusabb és a tesztek szerint a sima vágódeszka volt a jobb de azt sem szabad áztatni vízben hanem amilyen gyorsan csak lehet a hús vágás után folyó víz alatt elmosni

és persze mindennek külön deszka kell amin húst vágsz azon csak húst a zöldségesen zöldségeket és így tovább...

2013. júl. 19. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
Húshoz fa van,minden máshoz műanyag.
2013. júl. 19. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!