Káposztával töltött paprika levét hogy készítitek? Jó lenne télire!
Figyelt kérdés
2013. okt. 3. 06:29
1/1 e-ditta válasza:
1 l víz
5 dl 10%-os ecet
1 ek só
25 dkg cukor
szemes bors, babérm mustármag
A hozzávakókat az ecet kivételével felforralni, amikor már félig lehült, belekeverni az ecetet, a betöltött paprikára tölteni, és rögtön lezárni a csavaros üvegtetövel.
Nem kell bele tartósítószer, de a tetö alá sem szabad fóliát tenni, mert attól nem zár rendesen. Nekem így sok éve jól eláll, és mindenkinek izlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!