Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nem eszek, segítség?

Nem eszek, segítség?

Figyelt kérdés

Tegnap 2 órakor ettem 2 szelet májkrémestkenyeret

este egy bögre víz ittam

reggel 1 bögre tejeskávét ittam

suliba egy kinder bueno-t ettem meg egyedül.

semmi többet. És mostanáig se vagyok éhes .

Ezt valaki megmagyarázza?

Átlag napon 24 óra alatt reggel tejeskávé croasant , suliba 2 dl tea és egy pogácsa , ebédre 1 tányér leves ,

1 tányér második , valami itallal , és néha vacsorázok is

+ még amit iszok .

Mért nem vagyok éhes ?

Lehet az van a dologba hogy van egy lány barátok voltunk és összevesztünk és magányos vagyok, hiányzik ?

2014. máj. 10. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
A stressztől, rosszkedvtől előfordul, hogy elmegy az ember étvágya, és összeszorul egy kicsit a gyomor, nekem is ez szokott történni. Rengeteg folyadékot kell inni, ettől kitágul a gyomor, és jobban érzed majd az éhséget, több fér majd bele.
2014. máj. 10. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Sok oka lehet. Régebben voltak napok, amikor egész nap nem kívántam enni. Elég ritkaság volt, mert én mindig nagyon szerettem a hasam és sosem ettem keveset. Nem tudom, mi volt az oka, de a testem bizonyára tudja, mit akar, egy nap böjttől pedig semmi baja nem lesz egy amúgy normálisan étkező, egészséges embernek. Persze ahogy írták, simán lehet lelki ok is. De akár fizikai is, velem volt már olyan, hogy olyat ettem, ami után a testem majdnem egy napig inkább regenerálódott, mintsem enni akart volna, bár különösebben rosszul azért nem voltam. Akármi is a helyzet, egyetlen nap miatt nem aggódnék. Valószínűleg holnapra éhes leszel :) Ha nem, akkor is egyél, de persze ne tömd meg magad, csak vigyázz, hogy azért vigyáél be tápanyagot. Lehetőleg értelmesebb fajta ételből, a tejeskávé és a kinder bueno amúgy se a legjobb, de ha csak ennyit eszel, az legyen minőségibb.
2014. máj. 10. 23:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha valaki szerelmes előfordul, h ennyire nem éhes.

Vagy ha nagyon szomorú, depressziós, attól is lehet.

Próbálj meg enni valamit, akkor is, ha nem vagy éhes, nehogy rosszul legyél. Rágcsálj ropit, egyél gyümölcsöt, szopogass be egy flakon gyümölcslevet. este hátha jól esne a film mellé egy csokis muffin egy jó habos kakaóval, hm?

nekem egy nagyon durva szakításom utána annyira nem volt étvágyam, h szinte szotyin éltem. :(

2014. máj. 11. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!