Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szeretnék ma sütni valamit,...

Szeretnék ma sütni valamit, de csak ezek vannak itthon, boltba meg nem tudok menni, mert nincs pénzem, és ömlik az eső is, kocsink nincs, a bolt meg messze van?

Figyelt kérdés

Muszáj lenni valamit sütnöm, mert nagyon hideg van, és jó lenne ha legalább a konyha bemelegedne egy kicsit.

Ezek vannak itthon

cukor, liszt, élesztő, rizs, sütőpor, kakaópor, zsemlemorzsa, krumpli, fél dobot tejföl-kb 50 gramm, krumpli, hagyma, só, vaj, margarin, fűszerek

Édes és sós süti is lehet

Tojás és tej nincs itthon.

17 éves vagyok, valami könnyebbre gondoltam.

2014. máj. 15. 08:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kertes házban lakunk, de nem akarom bekapcsolni a fűtést, mert örülünk, hogy ez az első hónap, hogy kevesebb lesz a gázszámla.

Szerettem volna táborba menni, de nincs mindenkinek 20000 Ft-ja, hogy a 3 napra ennyit kiadjon+ kellett volna vinni egy kis költőpénzt is(múzeumba) + ha megéheznénk mert igaz, hogy kaptam volna 3szori étkezést, de az útra kellet volna vinni egy kis kekszet vagy hasonlókat:)

Meg, ugye váltócipő, azért olyan pizsama amiben nem szégyellsz lenni (szóval nincs kikopva a minta stb) vonatjegy/buszjegy-re is, igaz, hogy csak 200-300 Ft, de többszöri alkalomra azért összejön a 1000-2000 Ft.

És már is ott vagyunk, hogy 25000 Ft.

2014. máj. 15. 11:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Süss tócsnit, krumpli+liszt+só+bors, tepsiben is lehet sütni.
2014. máj. 15. 15:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Sajnalom, ha a penz miatt nem tudtal menni. :( Egyebkent ilyenkor senkit nem a pizsama erdekel, elhiheted. Haromszori kaja mellet pedig azert nem kell sok mast vinni, nekem boven eleg lenne, ugy is, ha semmi egyebet nem eszek. :) Legkozelebb ne maradj ki, eletreszolo elmenyek ezek! Mar most tegyel felre egy kicsit minden heten jovore, ha tenyeg nem tudjak finanszirozni a szuleid!

Azert a futes miatt szolj nekik, biztos nem hagyjak, hogy fazz!

2014. máj. 15. 23:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem szabadna egy ofőnek egy olyan kirándulást szerveznie, amire nem jut mindenkinek pénze! Vagy előre össze kellett volna gyűjteni a pénz egy részét.

Hányan nem mentek el az osztályból?

2014. máj. 18. 15:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Az előregyűjtést úgy értem, hogy osztálypénzt szednek be év elejétől.
2014. máj. 18. 16:58
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

4-en nem mentünk.Hát osztálypénz az van, havi 1000ft, de az nem erre megy el, a kirándulás az önköltséges.

2014. máj. 19. 08:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez a baj! Ugyanis nem szabadba megengedni azt, hogy bárki is kimaradjon! Egyrészt közösségépítő, másrészt rosszul esik annak, aki otthon marad, harmadrészt meg azoknak is, akik elmehetnek, hogy a társaság foghíjas.

Jobb lett volna havi 2000-et szedni, és akkor kevesebb lett volna az önköltség. A többi részre meg valamilyen más módon pénzt szerezni!

2014. máj. 19. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!