Havi 60000ft két főnek milyen étkezést biztosít? Mennyire lehet ennyiből egészségesen étkezni?
Kiegészítés az előzőhöz: mi rengeteg édességet eszünk, én sok kávét, anélkül olcsóbb lenne. A legolcsóbb cukorfélénk, amit használunk is, a xillit.
Viszont zsírosan eszünk, főleg én, ami olcsósít, még paleósan is. Nem tartom egészségtelennek, sem elméleti szempontból, sem tapasztalat alapján, sokkal jobban érzem magam így.
Magyarországon manapság ez sajnos átlagon felülinek bizonyul, holott 2 főnek heti 15.000 ft szinte semmi.
Átlagos, kis odafigyeléssel egészséges étrendre elegendő.
Különlegesebb ételekre nehezen vagy egyáltalán nem telik belőle (tehát egzotikusabb gyümölcsök, zöldségek, vagy éppen vadhúsok ritkán fognak az asztalra kerülni).
Kezdetnek jó.
Dehogynem telik egzotikus gyümölcsre. Fene tudja, én nem akarok naponta gránátalmát és dragonfruit-ot enni, elég az évi egypárszor. Mi veszünk, ha megkívánjuk, főleg a gránátalma tud elég jó áron lenni (nem kilószámra eszi az ember), de folyton akkor se kéne, ha utánunk vágnák...
Lazacot és vadat is eszünk néha, bár az tény, hogy nem gyakran, de én nem is igénylem. Ha több rizst ennék, esetleg száraz hüvelyeseket, rengeteg pénz maradna ezekre is (bár azt is inkább a házra költenénk), de én a maglisztes és olajos magvas cuccokat részesítem előnyben, szinte mindennap kellenek, az étrendem miatt roppant nehéz lenne kikerülnöm őket.
Persze ez csak én vagyok, írtam korábban, hogy a sok zsír sokat olcsósít, egészen más étrenddel, ízléssel és igényekkel simán lehet kevés a fent említett pénz. Én se mondom, hogy hűűűűűű de sok, de simán lehet belőle jókat enni s flancosabb anyagokat használni, ha oda is kell figyelni, hogy mekkora mennyiségben. Nem érzem megszorításnak, sokkal többet akkor sem költenék ételre, ha felvetne a pénz, felesleges lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!