Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Sajt készítéséhez a házi...

Sajt készítéséhez a házi tejet fel kell-e forralni vagy nem?

Figyelt kérdés
A frissen fejt tejet. És nem a sajtkészítés szempontjából kérdezem, hanem egészségügyi, higéniai okokból. Vagyis kell-e ez a "fertőtlenítés" vagy sem?

2014. jún. 7. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha felforralod, gyakorlatilag kiölsz belőle mindent, ami ahhoz kell, hogy sajtot készíts belőle.
2014. jún. 7. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Fel kell forralni, mindenképpen. Utána még bőven lehet belőle sajt, ahhoz külön be kell oltani.
2014. jún. 7. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, fel kell forralni a nyers tejet.
2014. jún. 7. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!