Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy készül a savanyú káposzta...

Hogy készül a savanyú káposzta? ( remélem nem erjesztéssel)

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát az igazi svanyúkáposzta hogy készülne mással mint erjedéssel.
2010. jan. 27. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
hát dehogynem. Remélem. :)
2010. jan. 27. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Erjesztéssel készül, mi mástól savanyodna meg természetes úton?
2010. jan. 27. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim válasza:
11%
kis ecet, kis citrom???
2010. jan. 27. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem is az ecettől lesz savanyú! Csak só és egyéb fűszerek kerülnek bele. Természetesen sós leves erjesztéssel készül...
2010. jan. 27. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat!
2010. jan. 27. 12:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen bizony erjesztéssel.tejsavas erjedés, arért olyan finom büdi!
2010. jan. 27. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

Ecetet, citromot bele ne rakj, mert megállítja a tejsavas erjedést, és beindítja az eceteset (mint a levegőt kapott bormustnál), s később a rothadást is. Néhány szelet piros almától valamivel édesebb lesz az erjesztett hordós káposzta.

A tejsavas erjesztett zöldségnek kimondottan kellemes az illata - ami jellegzetesen büdös, az a vajsavas erjedés lenne.

2021. jan. 17. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!