Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A WHO kiverte a biztosítékot...

A WHO kiverte a biztosítékot a fél világon, de most őszintén?

Figyelt kérdés
Ez, hogy a vörös, zsíros, és füstölt húsok egészségtelenek nagy mennyiségben ez eddig is totál nyilvánvaló volt, most mi ez a hatalmas felháborodás ezen?

2015. okt. 27. 21:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
Azèrt mert a vilag nagy rèsze ezeken èl, es most szembe kaptàk az infòt, amit nem hisznek el. Mind a magyarok, angolok, amerikaiak, osztrákok, nèmetek fel vannak hàborodva hogy bizony az ő termèkük jò.
2015. okt. 27. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
46%

Who kóklerek gyülekezete.

Komolytalan banda, mindenre ráfogják, hogy rákkeltő.

2015. okt. 27. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 A kérdező kommentje:
és általában jogosan...
2015. okt. 27. 22:03
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
Ha ez igaz lenne, akkor a sok 80-90 éves már régen meghalt volna rákban, és nem élnének tevékenyen még ma is.
2015. okt. 27. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
30%

Lassan azt is kiderítik, hogy a víz és a levegő is rákkeltő, sőt szinte biztos hogy az, hisz a rákosok 100%-a kapcsolatba kerül velük...

Na ugyanitt vagyunk a húsokkal is.

2015. okt. 27. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 kispatrik123 válasza:
85%
Itt a nagy mennyiségű fogyasztásról van szó.
2015. okt. 27. 22:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 A kérdező kommentje:

Így van...

A mai 80-90 évesek nincsenek valami sokan, mivel a legtöbben elhaláloznak szív és érrendszeri, vagy rákos megbetegedésekben...

Az öregek pedig nem ették ezt egész életükben, főleg mivel 20-30 évvel ezelőtt még szezonális ételek voltak, amiket a legtöbben még otthon készítettek jó minőségű alapanyagokból nem pedig boltban vették a tápon nevelt malacból és adalékanyagokból készült vacakot... Arról nem is beszélve, hogy nem vetették meg a rostokat mint ami manapság nagy divat...

2015. okt. 28. 06:40
 8/12 A kérdező kommentje:
+ azt is érdemes megemlíteni, hogy asztalos a szakmám, majd faipari mérnök lettem, elég sokat tudok a fákról és rettenetesen sok fában vannak durván mérgező anyagok... A szőr feláll a hátamon, mikor a faluban akácfával füstölnek valamit az a nagyokosok, és hiába mondod neki, hogy azt marhára nem kéne, mert az ő szemében a fa az fa... Meg már a nagyapja is azzal füstölt... Az már nem zavarja, hogy a nagyapjának szívinfarktusa is lett 60 évesen amikor már úgy nézett ki mint egy szakadt 90 éves..
2015. okt. 28. 11:18
 9/12 anonim válasza:
83%

Szerintem is nevetséges ez a nagy felháborodás. Egyetemen az egészségügyi karon az első órákon megmondta a tanár, hogy kerüljük ezeket mert rákkeltőek. Nem is értem mit csodálkozik itt mindenki, nekem eddig is egyértelmű volt. Aztán persze még a családomnak is hiába mondom, ők sem fogják fel sajnos, eszik a túlsózott ehetetlen vackokat, amit sonkának neveznek. Fincsi karcinogén anyagok... Egyébként meg persze a szakmabeliek védik magukat hiszen ebből élnek. A dohányzással kapcsolatos problémákat is elhessegetik, pedig nyilvánvaló.

Off: Kedves kérdező! Az akáccal mi a probléma? Ebben a témában nem vagyok otthon és nem is füstölünk, de sütni szoktunk szabad tűzön. Mivel ajánlod esetleg?

2015. okt. 28. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim válasza:
35%
Ha igaz lenne tele lennék àttétekkel
2015. okt. 28. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!